Nieuw, met veel ervaring

JungleSounds maakt deel uit van de Twinstone Groep.
Daarmee hebben we sinds 2006 een schat aan ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van verduurzamen met en voor met name bewoners. Dat vind je terug in JungleSounds.

We weten wat verduurzaming doet met bewoners

Sinds 2010 verzorgt Twinstone alle bewonerszaken rondom het verduurzamen van woningen door met name woningcorporaties. Dat betekent heel veel contact met bewoners, heel veel begrip wat verduurzaming voor hen betekent én de beste resultaten in de markt. Met een 100% score op het behalen van 70% in alle projecten sinds 2010. Met een gemiddelde score van ruim 90% (op het doel van 70%). Twinstone groeit, nu ook op het gebied van zorg, community building en gebiedsontwikkeling.
Twinstone

De digitale versneller van verduurzaming

Begonnen als startup in 2019. Om naast de vooral fysieke Twinstonebewonerscontacten, ook digitaal bewoners te benaderen, te begrijpen & te monitoren.
Inmiddels een snelgroeiend succes, waarbij de App aan meer dan 100.000 huishoudens wordt aangeboden.
De App bestaat uit 3 delen: de App zelf, aansprekende Communicatie en Datadashboards die tot denken zetten. Daarbij is en wordt natuurlijk ook de Twinstone bewonersexpertise benut.

In eerste instantie ingezet door gemeenten en woningcorporaties. Aansluitend ook door bedrijven en instanties voor medewerkers, klanten en relaties.

SlimWonen_Nederland_APP

Met de App krijgt de bewoner in verbruik eindelijk concreet in beeld wat energie hem iedere dag kost en of dat veel is. Daarnaast biedt de App uitdagingen en helpt het de bewoner om zo makkelijk mogelijk tot bespaar-actie over te gaan. De App is onafhankelijk en door haar groei en doorontwikkeling continue in beweging.

Energie besparen;
concreet, leuker & makkelijker.

In 2006 zijn we gestart met het op de markt brengen van iets nieuws, kan je het je voorstellen, de BespaarBox. Een andere benadering, omdat energiebesparen makkelijker & leuker kon en kan. Een succes van meer dan 900.000 BespaarBoxen. Deels met een eigen productassortiment en met inzet van webshops en puntenprogramma’s. Versterkt door een ‘andere’ uitstraling en communicatie die spreekt. Voor gemeenten, woningcorporaties en bedrijven.
We weten wat funderingsproblematiek doet met eigenaren.
In 2016 gestart met het begeleiden van huiseigenaren bij funderingsproblematiek. Veel contact met bewoners op een onderwerp dat hen overvalt. Bouwen aan bewustzijn, eerste actie en herkenning. In opdracht en samenwerking met gemeenten en woningcorporaties.
Funderingskracht

Onze werkwijze

Analyse

JungleSounds heeft unieke energie & duurzaamheid gerelateerde Data.
Geanonimiseerde, niet individueel herleidbare data die we opbouwen in onze uiteenlopende activiteiten. En die we hanteerbaar maken in diverse DataDashboards.

Lees verder

Verdieping

We zien het onderbewustzijn als een belangrijke extra dimensie, verdieping, om mensen beter te mobiliseren in verduurzaming.
Een dimensie die opvallend genoeg in de verduurzaming nog niet echt wordt toegepast.

Lees verder

Strategie

We hebben een sterke expertise op het gebied van verduurzamen van bewoners ontwikkeld. In combinatie met de analyse van Data & Inzicht bieden we advies.
Daarin kunnen we ook in beeld brengen via welke routes die strategie kan worden verwezenlijkt. In co-creatie brengen we concrete opties in beeld.

Lees verder

Realisatie

We leveren projectsupport op nieuwe en bestaande verduurzamingsprojecten gericht op mensen (bewoners / huurders / medewerkers / klanten).
Omdat we graag nadenken over verbeteringen, maar ook in de praktijk dat willen begeleiden en waarmaken.
We hebben een brede operationele ervaring in uiteenlopende projecten, waardoor we het verschil kunnen maken in realisatie.

Lees verder