Analyse

JungleSounds heeft unieke energie & duurzaamheid gerelateerde Data. Geanonimiseerde, niet individueel herleidbare data die we opbouwen in onze uiteenlopende activiteiten. En die we hanteerbaar maken in diverse DataDashboards.
Share on print

Analyse met als doel een verscherpte data driven strategie voor opdrachtgevers.
Naast data verkrijgt JS ook inzicht vanuit Respons. In onze activiteiten zetten we uiteenlopende middelen in verschillende uitvoeringen in.
De respons hierop brengen we nauwgezet in kaart, zodat we optimale inzet en keuzes kunnen bepalen voor opdrachtgevers.
Tenslotte bouwt JS aanvullend inzicht op vanuit Contact. In onze activiteiten hebben we naast digitaal, nog steeds ook fysiek contact. Bijvoorbeeld vanuit huis aan huis bezoek, bewonersavonden en modelwoningen. Maar ook vanuit de Panels en Enquêtegroep die we hebben opgezet. Ook dit Contact inzicht draagt bij aan waardevolle analyse.

Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Ook interessant:

Realisatie

We leveren projectsupport op nieuwe en bestaande verduurzamingsprojecten gericht op mensen (bewoners / huurders / medewerkers / klanten).
Omdat we graag nadenken over verbeteringen, maar ook in de praktijk dat willen begeleiden en waarmaken.
We hebben een brede operationele ervaring in uiteenlopende projecten, waardoor we het verschil kunnen maken in realisatie.

Lees verder

Strategie

We hebben een sterke expertise op het gebied van verduurzamen van bewoners ontwikkeld. In combinatie met de analyse van Data & Inzicht bieden we advies.
Daarin kunnen we ook in beeld brengen via welke routes die strategie kan worden verwezenlijkt. In co-creatie brengen we concrete opties in beeld.

Lees verder

Verdieping

We zien het onderbewustzijn als een belangrijke extra dimensie, verdieping, om mensen beter te mobiliseren in verduurzaming.
Een dimensie die opvallend genoeg in de verduurzaming nog niet echt wordt toegepast.

Lees verder