SlimWonen App voor medewerkers

Het is tijd voor een écht slim cadeau voor medewerkers, geen chocolade of badschuim, maar een App die iedere dag helpt om thuis minder energie te verbruiken. De App valt als feestelijke, gepersonaliseerde kaart bij je medewerkers op de deurmat en ze kunnen direct aan de slag. Betrek het hele bedrijf bij duurzaamheid en laat afdelingen tegen elkaar strijden met de functie ‘wedstrijdje’. Creëer impact en geef je medewerkers de SlimWonen App cadeau!
Share on print

De (mensen)kennis van JungleSounds is ingezet in de ontwikkeling van de SlimWonen App. Met de SlimWonen App krijgen bewoners inzicht in hun eigen energieverbruik en kunnen ze wedstrijdjes spelen tegen een andere wijk of bijvoorbeeld een afdeling binnen het bedrijf waar ze werkzaam zijn. Voor jou als bedrijf is het een duurzaam cadeau, waarmee je écht impact creëert.

 

Een duurzaam bedrijf kan niet zonder duurzame medewerkers

Je medewerkers zijn de missing link in het verder versterken van verduurzaming. Met de App verduurzamen je medewerkers thuis, waardoor ze ook anders kijken en omgaan met de verduurzaming binnen jouw bedrijf.

De App richt zich op de thuissituatie van je medewerkers, en ze kunnen meteen een WEDSTRIJDJE gaan spelen. Bijvoorbeeld de afdeling duurzaamheid tegen sales, de postkamer tegen de directie, filiaal Groningen tegen Rotterdam. Wie zijn thuis het beste aan het verduurzamen?
Bovendien kan je meteen de GROEPSPRESTATIE van alle medewerkers in beeld brengen.
Feel good … over wat jullie met elkaar al doen en wat dat betekent.

Wat krijg je?

Met de App krijgen je medewerkers een jaar lang hét digitale hulpje om energie te besparen, zo wordt het leuker & makkelijker. De SlimWonen App heeft 12 functies op het gebied van Inzicht, Uitdagingen en Besparen en werkt doorlopend aan verdere ontwikkeling.

De SlimWonen App valt als gepersonaliseerde kaart bij de medewerkers in de bus, en is uit te breiden met verschillende duurzame extra’s, zoals de ‘Klimaat-update‘. We hebben alles klaarstaan om jouw medewerkers te mobiliseren. Benieuwd naar alle mogelijkheden of andere wensen? vertel het ons!

 

Een vernieuwend cadeautje:
Duurzaamheid, verbinding en trots.

De SlimWonen App werkt natuurlijk aan verduurzaming, maar ook aan trotst op het bedrijf en verdere verbinding met bedrijf en collega’s. Bovendien is het een vernieuwend cadeautje wat dag in dag uit een jaar lang helpt.
Goed voor kerst, voor een écht nieuw jaar en voor ieder moment waarin je als bedrijf méér wilt doen om verduurzaming te versnellen. En dat is nodig want … verduurzamen kan niet zonder jouw bedrijf!

 

Kosten

Een compleet pakket koop je al vanaf € 9,50 excl. btw per medewerker, afhankelijk van aantallen, voor een ervaring van 12 maanden.

 

Meer weten?

Stuur ons een berichtje of bel met Michiel Lamers: 06-21847533

Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Ook interessant:

UpDate

Het is de logische stap om ook de medewerkers te betrekken bij de verduurzaming.
Dat wordt gewaardeerd en draagt bij aan verbondenheid met het bedrijf en de collega’s.
Uit onderzoek blijkt bovendien dat de werkgever hierin een de nadrukkelijke potentie heeft van influencer.
Kort gezegd als de werkgever een sterk profiel en inzet laat zien op duurzaamheid, dan heeft dat ook invloed op de medewerkers, die verduurzamen dan makkelijker mee.

Lees verder